Nyhet

Nick Diaz har problem med lagen – igen

Baserat på Nick Diaz attityd i och utanför buren kan man lätt misstänka att han inte direkt är någon duvunge. Dock tycks hans kontroversiella attityd inte begränsas till buren utan han har även problem med lagen utanför buren. Andra gången på bara 10 månader har Nick Diaz åkt fast misstänkt för rattfylla. Efter att ha …

Andra gången på bara 10 månader har Nick Diaz åkt fast misstänkt för rattfylla. Efter att ha blivit stoppad av polisen blev han förd till polisstationen för att göra ett blodprov eller utandningsprov. Det ville dock inte Diaz veta av utan han valde att kräkas flertalet gånger på en toalett på polisstationen för att ”lura testet”. Detta trots att han blivit tillsagd av polisen att inte försöka kräkas på toaletten. Detta i sin tur har lett till att han blivit anmäld även för att motarbeta polisens utredning.

UFC har gjort ett officiellt uttalande som lyder (fritt översatt):

”Vi är medvetna om situationen och är mitt i processen av att samla på oss fakta. Vi förstår att en rättslig process nu kommer att ta plats och att Nick Diaz inom kort kommer att ha möjlighet att uttala sig.”

Kommer detta att påverka Diaz planerade supermatch mot Andersson Silva i januari 2015?

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer