Nyhet

Chael Sonnen kommentator i Battleground MMA

Jim Ross, WWE Hall of Fame-medlem och känd som en av världens mest aktiva pro wrestling announcers, sätter i oktober upp en ny MMA-gala i vilken han ämnar återuppliva turneringskonceptet.

Eventet äger rum den 3:e oktober i Tulsa, Oklahoma, då åtta fighters möter varandra i en turnering i viktklassen welterweight under en och samma kväll. Medverkande är i skrivande stund Luigi Fioravanti (24-11), Dennis Hallman (53-15-2), David Mitchell (14-4), Cody McKenzie (15-4), Chris Honeycutt (4-0), Brock Larson (37-8), Roan Carneiro (17-9) och Trey Houston (10-2), varav alla utom Houston och Honeycutt är före detta UFC-fighters. Två huvudmatcher är också planerade mellan Ryan Couture (8-3) och Jonny Carson (11-6), samt Nicdali Rivera-Calanoc (8-7) och Jen Niano (0-2).

Mer information om eventet finns att hitta på Battlegrounds MMAs hemsida.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer