Nyhet

Gustafsson vänder helt – vill möta ”Rumble”

”Längtar efter att visa dig hur det känns att vara på slagfältet”

Alexander Gustafsson har ändrat sig. Nu accepterar ”The Mauler” nämligen Anthony ”Rumble” Johnsons utmaning om att mötas i oktagonen.

—Ingen gömmer sig för någon här, vi är båda två professionella fighters. Jag vet hur frustrerande det är att inte få svar när man utmanar någon, så jag tänker inte säga nej. Inom några veckor kommer jag att vara helt återhämtad och från och med januari kommer jag att vara redo att möta dig.

Gustafsson har förut varit skeptisk till ett möte, men nu verkar det alltså som att vi kommer att få se två riktigt farliga strikers kämpa mot varandra när allt kommer omkring. Anthony Johnson har ännu inte svarat på Gustafssons kommentarer.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer