Tito Ortiz: Storbråket mellan Jon Jones och Daniel Cormier säljer galan

MMA-veteranen tror att titelmatchen mellan Jon Jones och Daniel Cormier kommer att sälja över en miljon Pay-per-view biljetter

Veckans stora nyhet i MMA-världen har utan tvekan varit bråket mellan Jon Jones och Daniel Cormier. Eller kanske borde vi säga ”bråken”, för räknar man twitterbataljer och mordhoten efter intervjun i amerikanska sportkanalen ESPN så är de båda ärkefienderna förmodligen uppe i tvåsiffriga antal bråk vid det här laget.

I en tittarundersökning på just ESPN så hävdade 59 % av de röstande att de trodde att bråket var uppgjort på förhand. Men oavsett hur äkta de båda kämparnas förakt är för varandra så kommer UFC i slutändan att tjäna på det. I samma ESPN -inslag gästade Tito Ortiz, och pratade om siffror som ”över en miljon pay-per-view biljetter”.

— Jag tyckte att det såg äkta ut. En fight är en fight. Jag tror att det är bra för sporten, menade Tito Ortiz.

Titelmatchen i lätt tungvikt, som ursprungligen skulle stå mellan Alexander Gustafsson och Jon Jones har fått en riktig popularitetsskjuts i och med de många bråken. Matchen ska hållas den 27 september på UFC 178.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer