Nyhet

Ingen svensk fighter i huvudmatchen på Fight Night Stockholm

Det blir Islands iskalle MMA-stjärnskott Gunnar Nelson mot amerikanen Rick Story som får vara dragplåstret för UFC’s fjärde gala i Stockholm.

Det blir Islands iskalle MMA-stjärnskott Gunnar Nelson mot amerikanen Rick Story som får vara dragplåstret för UFC’s tredje gala i Stockholm.

Den 8e oktober går Fight Night Stockholm av stapeln, och trots ett kort med många svenska namn så kommer kvällens huvudmatch att utkämpas mellan Gunnar ”Gunni” Nelson och Rick ”Horror” Story.
På twitter utlovar Gunnar Nelson en kväll tittarna sent ska glömma, och att döma av fighterns senaste matcher i UFC så lär matchen bli spännande, men många har hoppats på ett svenskt namn i ena ringhörnan på oktobergalans stormatch. De förra två galorna i Stockholm har båda cirkulerat runt Alexander Gustafsson, och det återstår att se om de svenska fansen är lika intresserade av galan utan en svensk storstjärna i strålkastarljusen.
Matchen i sig representerar ett steg uppåt i motstånd för obesegrade Gunnar Nelson. Rick Story är en aggressiv fighter med bland annat en vinst över welterweight-mästaren Johny Hendricks på sitt CV, och Nelson kommer att behöva utnyttja det lugn han visat prov på i tidigare matcher om han ska kunna hålla nollan.
Förutom Gunnar Nelson och Rick story så kommer Fight Night Stockholm att bjuda på matcher mellan Nico Musoke och Alexander Yakovlev, Niklas Bäckström och Mike Wilkinson, Ilir Latifi och Jan Blachowicz, Magnus cedenblad och Scott Askham samt Tor Troeng och Krzysztof Jotko, bland andra.
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer