Nyhet

Quinton Jackson har startat Amatör MMA gala för att hitta den nya Rampage

Quinton ”Rampage” Jackson (35-11 MMA, 12-5 Pride, 7-5 UFC, 3-0 Bellator) har tillsammans med vännen och forne UFC-fightern i lightweight, Antonio McKee, startat Conquest Fighting – som redan haft två galor.

Den senaste galan, ”Summer Rumble” gick för bara någon vecka sedan i Garden Grove i Kalifornien. På frågan om varför Jackson startade en ny promotion säger han:

”Jag letar efter fighters, av samma sort som jag. Det är därför jag startade Conquest Fighting. Min plan med Conquest är att erövra MMA:n, mitt personliga mål är att hitta fighters som jag. Jag kommer att hitta dem och hjälpa dem.”

”Rampage” är en av få fighters som kan skryta med att ha fightats mot de bästa i light heavyweigth i både PRIDE och UFC innan han till slut hittade till Bellator MMA.

Även om Jackson lägger handskarna på hyllan så småningom så verkar han stanna kvar i sporten då hans son fått blodad tand:

”Min son vill bli fighter och jag stöttar honom. Han kan växa upp i och utvecklas i Conquest. Antonio McKee hjälper mig och hans son är faktiskt nuvarande mästare i en av de lägre viktklasserna. Kärleken för sporten går onekligen i arv.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer