Nyhet

Andre Galvao vs Roberto ”Cyborg” Abreu på ADCC 2015

Ytterligare matcher för ADCC är klara. Mario Sperry tar sig an Ricardo Liborio och Andre Galvao, som möter Chael Sonnen på Metamoris 4, möter Roberto ”Cyborg” Abreu.

ADCC (Abu Dhabi Combat Club) har inte mindre än tre superfights klara. Utöver de ovan nämnda har vi tidigare idag rapporterat om Matt Hughes vs Renzo Gracie.

Matt Hughes vs Renzo Gracie

Sedan Gracie drog sig tillbaka från fightingen har han grundat The Renzo Gracie Fight Academy, med skolor i Europa, Asien och Nord Amerika.

Hughes fightades senast på ADCC år 2000 där han vann matcherna mot Ricardo Almeida och Jeremy Horn men förlorade mot Jeff Monson och Tito Ortiz. Hughes är niofaldig (!) UFC Welterweight mästare och fightades i UFC senast 2011. Sedan dess har han jobbat för UFC som Vice President of Athlete Development & Government Relations.

Andre Galvao (bilden ovan) vs Roberto Abreu

Galvao är 5-2 i MMA men är mer känd för sin grappling och han vann Absoluten i ADCC 2011.

Roberto Abreu har också vunnit ADCC. Han vann Absoluten 2013 och har också vunnit guld i IBJJF No-Gi World Championships 2010, 2011 och 2012

Mario Sperry vs Ricardo Liborio

Mario Sperry, också känd som “Zen Machine”, är 3-4 i MMA och har gått matcher i Pride och Cage Rage. Han är kanske mest känd för att ha dragit ut Royler Gracie 1998 vilket gjorde honom till den första fighter som dragit ut en medlem i Gracie familjen. Sperry är den första World Submission Grappling Mästaren, en titel han höll från 1996-1998.

Ricardo Liborio är svartbälte, och huvudtränare och en av grundarna av American Top Team i Coconut Creek i Florida. Han är trefaldig Brasiliansk mästare och har tävlat på ADCC tre gånger tidigare.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer