Nyhet

Luke Rockhold kritiserar Vitor Belfort som svarar

Luke Rockhold med flera UFC-fighters har kritiserat Vitor Belfort för att han testats positiv på doping. Rockhold tror inte att Belforts kommer hålla ihop fram till titelmatchen mot Chris Weidman och hoppas då ta hans plats och utmana Weidman om titeln. Belfort svarar och säger att Rockhold bara är avundsjuk.

I videointervjun i samband med UFC on FOX 12 pratar Luke Rockhold(12-2 MMA, 2-1 UFC) sitt tjafs med Michael Bisping på Twitter, att han ser till att hålla sig redo ifall Vitor Belfort (24-10 MMA, 13-6 UFC) faller bort, hur han ser på de som fuskar i sporten, med mera.

Rockhold menar att Belforts bräckliga kropp kommer falla samman inför hans titelmatch mot Chris Weidman på UFC 181 i december. Men Belfort menar att Rockhold & Co. bara är avundsjuka.

”Jag tror bara de är rädda. Jag förstår, den pajasen är fortfarande i chock sedan sparken. Han är i chock. Folk är i chock. Det är ordet. Lejon ber inte om ursäkt för att de är lejon. Jag gör det inte. Det är vad det är.”

Belfort knockade Rockhold med en spark i första ronden när de möttes på UFC on FX 8 i maj 2013. Belfort tror att det sticker vissa i ögonen att han fortfarande är aktiv.

”För arton år sedan var jag redan i gamet. Jag fightades två gånger på en kväll och 2004 blev jag light heavyweight mästare. Jag är så glad att jag fortfarande är här och jag tror att det påverkar folk, jag tror också att det gör många glada.”

Om Rockhold säger han:

”När du blir knockad, håll då bara käften, gå tillbaka till gymet och träna.”

Rockhold är säker på att Belfort inte kommer möta Weidman i december så han har redan dragit igång en kampanj om att han skall få ta Belforts plats. Rockhold har två raka vinster efter mötet mot Belfort och han avslutade båda de matcherna redan i första ronden. Rockhold känner sig redo och vill ha en stor match härnäst.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer