Nyhet

Wanderlei Silva tror att han kommer att möta Chael Sonnen i UFC men annars får Metamoris duga

Wanderlei Silva hoppas fortfarande få en chans att fightas mot Chael Sonnen, i ena eller andra regelverket.

Silva:

”Jag tror att han (Sonnen) bara dragit sig tillbaka för stunden, jag tror att när hans avstängning är över så kommer han tillbaka. Jag hoppas att våra match blir av.”

Silva och Sonnen skulle mötts på UFC 175 den 5 juli men eftersom de båda hamnade i trassel med the Nevada State Athletic Commission (NSAC) så drog sig Sonnen tillbaka och blev på grund av att han åkt dit för doping i två tester avstängd i två år.

Silva å sin sida smet från tester och föll därför även han igenom. Han stod inför NSAC i juni men än är inte konsekvenserna av hans beteende i samband med dopingtesten klarlagda. Silva:

”Ja, det här är dåligt för alla, dåligt för honom, dåligt för mig, dåligt för fansen som så gärna vill ha matchen. Men jag kommer vänta på honom.”

Sonnen är bokad för main event på grappling eventet Metamoris 4 den 9 augusti där han möter Andre Galvao. Silva utesluter inte att bege sig dit och köra han också. Silva är till skillnad från Sonnen fortfarande under kontrakt med UFC men kan inte boka match innan sin disciplinära hearing med NSAC.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer