Nyhet

Ryan Couture signar med Bellator ”Det skall bli grymt att jobba med Scott Coker igen”

Efter två vinster i rad för BattleGrounds MMA har Ryan Couture (8-3 MMA, 0-2 UFC) signat ett avtal med Bellator MMA.

Randy Coutures son är det senaste tillskottet i Bellator. Ryan släpptes från sitt UFC avtal efter förluster mot Ross Pearson och Al Laquinta.

Ryan Couture:

”Det känns grymt att bli en del av Bellator och Viacom familjen och att få en chans att jobba med Scott Coker igen. Det är spännande utmaning jag har framför mig när jag ska försöka etablera mig bland de bästa i lightweight divisionen”

Coutures manager Sam Spira känner att det blir en fräsch start på flera sätt. Pappa Randy hamnade i konflikt med Zuffa då han valde att göra reality showen ”Fight Master” för Spike TV. Det upprörde Dana White så mycket att han inte tillät Randy att vara i Ryans hörna i han UFC-matcher. Nu med Bellator kan Randy vara i hörnan om han vill och Ryan kan fortsätta rida på den vågen han surfar just nu.

Couture har en match till bokad för BattleGrounds MMA 5 den 3 oktober. Men Spira tror inte den matchen blir aktuell nu när de signat med Bellator. Dessutom skall Couture snart gifta sig och det talar inte heller för att det blir någon match i oktober.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer