Ronda Rousey i en kortfilm på ESPN

Ronda Rousey fortsätter bryta barriärer. Nu blir det kortfilm på ESPN. Filmen med Rousey är en del av ESPN Films ”Nine for IX Shorts” och har premiär på hemsidan ESPNW.com den 28 juli.

Filmen kommer att fokusera på Rouseys debut och på vinsten mot Liz Carmouche på UFC 157 i Los Angeles. Nedan följer ett utdrag från pressreleasen:

”Den 23 februari 2013 skrev Ronda ”Rowdy” Rousey historia när hon blev UFCs första kvinnliga bantamweight mästarinna. Efter att ha besegrat Liz Carmouche med sin numera väl kända armbar blev Rousey också den bästa kvinnliga MMA-fightern i världen. Filmen tar dig bakom kulisserna och du får bland annat se hur Rousey bereder väg för kvinnor i sporten. Vi får stifta närmare bekantskap med Rouseys tuffa uppväxt och hur det formade hennes fighting karriär. Filmen kommer dessutom utforska vilka extrema fysiska utmaningar och mentala styrkor det innebär att bli världens bästa kvinnliga fighter.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer