Nyhet

Robbie Lawler inför matchen mot Matt Brown: ”Jag oroar mig inte för bältet just nu”

UFC welterweight fightern Robbie Lawler möter Matt Brown nu på lördag på UFC on FOX 12. Vinnaren får möta Johny Hendricks och utmana honom om UFCs welterweight titel.

Men Robbie Lawler oroar sig inte om bältet just nu:

”Jag är inte särskilt orolig över var killen kommer göra. Jag tänker mer på vad jag kommer att göra med honom. Det är något han borde oroa sig över. Jag tänker inte på bältet just nu. Jag funderar mer kring att vara den bästa jag kan vara och att ställa till med show för fansen. Det kommer bli grymt.”

Vinner Lawler över Brown får han en ny chans mot Hendricks som han förlorade mot så sent som i mars i år på UFC 171. Vinner han den matchen blir han ny UFC mästare i welterweight.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer