Nyhet

Nico Musoke vs Amir Sadollah första matchen som annonseras på UFC Sweden 3

UFC återvänder till Stockholm och första matchen har just annonserats.Welterweight fightern Nico Musoke (12-3 MMA, 2-1 UFC) möter Amir Sadollah (6-4 MMA, 6-4 UFC) på UFC Fight Night 53 den 4 oktober på Globen. Galan förväntas sändas på UFC Fight Pass.

Detta blir Musokes första UFC-match på hemmaplan. Musoke hade vunnit sju mather i rad, varav två i UFC, innan han mötte Kelvin Gastelum på UFC Fight Night 44. Musoke gjorde mycket bra ifrån sig i första ronden men förlorade till slut matchen via domslut.

Sadollah, 33 år, har inte gått match på två år på grund av skada och den senaste matchen han gick förlorade han mot Dan Hardy på UFC on FUEL TV 5.

Flera matcher förväntas annonseras inom kort.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer