Nyhet

Tyrone Spong till Dana White: ”Signa mig”

Igår riktades alla blickar mot Dublin och UFC Fight Night 46 ”MCGregor vs Brandao” och den irländska huvudstaden levererade. White menar att nu vill alla fighters i UFC fightas på Irland. Tyrone Spong, som ännu inte är signad, är inget undantag.

Tyrone Spong satt i publiken på UFC Fight Night 46 och sökte upp White efter galan med önskemål om att signa en specialdeal med UFC.

Dana White:

”Tyrone Spong sökte upp mig och sade ”signa mig för en match, jag vill fightas i UFC”.

Men Spong är signad med GLORY Sports International (kickboxning) och så sent som i januari blev han re-signad av World Series of Fighting (MMA). Även om GLORY tillåter sina fighters att fightas utanför organisationen så finns det restriktioner, som bland annat gäller UFC. Spong är en av de mer välbetalda i GLORY vilket borde betyda att han är bunden till dem en längre tid. Ett eventuellt avtal med UFC lär därför dröja?

Spong återhämtar sig oavsett just nu efter en skada han ådrog sig på Glory 15 i Istanbul.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer