Conor McGregor: ”Jag skall slå ut alla i min viktklass tills det inte är någon kvar”

När UFC återvände till Dublin bjöds det på underhållande fighting med flera avslut inom matchtid. Men det var kanske inte förrän Conor ”The Notorious” McGregor avslutade och slog ut Diego Brandao i första ronden som publiken kunde gå hem riktigt nöjda.

Den irländske publiken kan vara den mest galna publiken i UFCs historia. De fick också valuta för pengarna, alla hemma-fighters vann sina matcher och succén var ett faktum.

Conor McGregor:

”Jag har en vision om mig själv som världsmästare i slutet på det här året. Jag har hört Dana säga ”han kommer inte vara världsmästare i slutet på det här året” men vem vet? Jag har en tydlig vision, precis som jag hade en vision om att fightas här när jag började, precis som visionen jag hade på UFC 93, att jag skulle bli killen att räkna med. Samma vision jag hade då, har jag nu. Vem vet vart det kan leda? Skador inträffar i den här sporten och allt jag vet är att jag är redo. Jag vill in i buren igen så snart som möjligt och klättra i divisionen, och vinna över en efter en. Jag kommer eliminera hela viktklassen. När jag är klar kommer det inte vara någon kvar.”

McGregor, som varit på många MMA events på Irland, sade efteråt att han aldrig upplevt något liknande. Överväldigad av upplevelsen efter matchen sade han att det varit det största ögonblicket i hans liv.

”De irländska fansen, vi ser till att höras. Vi håller inte igen, vilket du säkert fått ett bevis på här ikväll. Jag har varit på många events nu. Jag har också tävlat på vissa av dem, men det här har jag aldrig upplevt tidigare.”

”Vi är irländare. Vi älskar att slåss”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer