Nyhet

Comeback för Dan Hardy?

Dan ”The Outlaw” Hardy (25-10 MMA, 6-4 UFC) är UFC-fightern som blev ringside kommentator men nu blir det eventuellt comeback till buren? Ta del av intervjun med den sympatiske Hardy.

Dan Hardy, 32 år, är född i Nottingham England. Han började med Taekwon-Do som femåring, fortsatte till Wushu när han var elva och när han var nitton år hittade han thaiboxning, boxning, och ett år senare MMAn. Hardy tävlade framgångsrikt i Cage Force och Cage Warriors innan han blev signad av UFC.

Hardy är drabbad av Wolff–Parkinson–White syndrome, eller egentligen inte drabbad då han själv säger att han aldrig lidit av det. Just därför vill han inte heller ha någon behandling. Sedan november 2013 väntar han på att bli godkänd för att tävla i MMA trots sitt medicinska tillstånd.

På fråga om och och i så fall när han kommer tillbaka till fightingen så tror han själv i slutet på detta året eller början på nästa. Han är ivrigt supportad av Lorenzo Fertitta som gärna ser att han kommer tillbaka till action i buren.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer