Nyhet

Dana White: ”Ronda Rousey är den bästa fighter jag någonsin har jobbat med”

Det är ingen hemlighet att Dana White är en stor fan av Ronda Rousey. White har tidigare sagt att fighters måste göra det mesta av sina karriärer under den korta tid karriären varar. Ingen förstår det konceptet så bra som Rousey enligt White.

White:

”Ingen förstår det som hon gör. Och tro mig, hon tjänar mycket pengar.”

”Ronda är annorlunda. Hon är helt j-vla fascinerande. Hon är den bästa fightern jag någonsin jobbat med, på alla nivåer.”

Enligt White så är Rondas vilja att ta sig igenom skadebekymmer och vilja att offra för sin arbetsgivares skull det som gör att hon hamnar på toppen på listan av de fighters som han jobbat med.

”Hon har just opererat sitt knä och hennes hand är gipsad, trots det så åker hon till Kina med mig. Därefter åker hon till Brasilien, sen promotar hon ett gäng filmer, med mera. Den tjejen slutar aldrig. Det är helt otroligt.”

“Eller vad säger ni om det här? Hon fick en ESPY men valde att stanna hemma, få gjort sin knä operation för att komma till bukt med sina skador så snabbt som möjligt. 2,2 miljoner människor tittade på ESPYs för att se Ronda vinna. Det är som Oscars och att vinna statyetten för Bästa Skådespelerska.”

Det är inte alla UFC fighters som sätter organisationens intressen först. Quinton ”Rampage” Jackson hamnade i konflikt med UFC när han prioriterade en egen möjlighet framför UFC.

Rampage drog tillbaka en match för att kunna ta en roll i actionrullen ”The A-Team” för några år sedan. Rousey har också tagit filmroller men enligt White har hon alltid samarbetat med UFC för att anpassa scheman och minimera påverkan på sin fighting karriär.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer