Nyhet

Alexander Gustafsson lägger sitt camp på Alliance i San Diego

Alexander ”The Mauler” Gustafsson kommer att förbereda sig för returen mot UFC:s mästare i lätt tungvikt Jon ”Bones” Jones på Alliance MMA i USA.

Gustafssons coach Andreas Michael uppgav i fredags att de snart kommer att resa till Kalifornien för att påbörja campet inför titelmatchen som kommer att gå på UFC 178 i Las Vegas den 27 September. Beträffande ryktena om splittring etc som man kunde höra förra året säger Michael:

Allt det snacket var bara snack. Det var ingen splittring. Alliance MMA är en av världens bästa träningscenter och ett riktigt bra ställe att förbereda sig för en match som den här. Vi var nöjda med campet inför matchen mot Jimi Manuwa där vi gjord allt i Sverige. Vi beslutade helt enkelt att göra detta campet på Alliance.

Gustafsson möte Jones på UFC 165 i september förra året och gav mästaren det hårdaste titelförsvaret hittills. Matchen gick till domslut som alltså gick till Jones. Detta orsakade lite rabalder och UFC uppgav först att de vill ha en omedelbart rematch. Istället mötte Jones Glover Teixeira och Gustafsson Manuwa.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer