Nyhet

Zuffa bygger ett massivt UFC komplex i Las Vegas

Medan Ultimate Fighting Championship expanderar utomlands befäster företaget sin infrastruktur hemmavid. Det Las Vegas baserade företaget förvärvade precis en gigantisk fastighet i ”Sin City” som skall tjäna som UFCs högkvarter.

Från det att MMA var förbjudet till att det började sändas på Fox Sports 1 har företaget såklart vuxit så det knakat. Till en början lade man vantarna på de fastigheter som fanns till buds och som passade deras behov. Nu vill Zuffa sammanföra alla sina anläggningar till en plats.

Dana White:

”Vi bygger ett löjligt…det ska bli våra kontor. Allt vi har just nu är spritt över hela staden på grund av hur snabbt företaget växte. På marken vi köpte bygger vi ett enormt campus.”

“Allt kommer finnas under ett tak. Vi kommer spela in The Ultimate Fighter där. Vi kommer göra varje live feed därifrån. Det kommer bli galet. Vi bygger ett galet gym där.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer