Nyhet

Flera matcher för ONE FC 19 Dubai klara

ONE FC bekräftade idag att de har tre nya matcher klara för galan som skall gå av stapeln i Dubai den 29 augusti. Galan kommer att innehålla bland annat hela 4 titelmatcher.

De tre nya annonserade fighterna är Roger Huerta (21-7-1) som gör comeback efter 2 år och kommer att möta obesegrade britten och up-and-comern Christian Holley (10-0). Boxningsmästarinnan Ana Julaton (1-0) som har både WBO- och IBA-titlar kommer att möta meriterade kickboxaren Irina Mazepa (0-0) i ett stilmöte där båda fighters har skolat om till MMA. Till slut har vi ett till stilmöte mellan BJJ-svartbältet Herbert Burns (3-0) och duktiga stand up-fightern Hiroshige Tanaka (10-1) som kommer från sju raka vinster.

Utöver dessa matcher kommer bälteshållaren i lättvikt och föredetta DREAM-mästaren Shinya Aoki (35-6) försvara sin titel för första gången mot veteranen och brottaren Kamal Shalorus (9-3-2). Aoki är ett svartbälte i BJJ och har hela 23 vinster via submission i sitt record. Även Nobatsu Suzuki (11-1-2) kommer att försvara sin welterviktstitel för första gången mot Ben Askren (13-0). Koji Oishi (26-9-10) kommer att försvara sitt fjäderviktsbälte mot Eric Kelly (11-1) som förtjänade sin contenderplats genom en submissionvinst på ONE FC 18 den 11 juli. Den fjärde titelfighten kommer att gå om det vakanta bältet i mellanvikt och är ännu inte annonserad.

Färdiga matcher för galan hittils är följande;

Nobatsu Suzuki vs. Ben Askren (titelfight om welterviktsbältet)
Shinya Aoki vs. Kamal Shalorus (titelfight om lättviktsbältet)
Koji Oishi vs. Eric Kelly (titelfight om fjäderviktsbältet)
Roger Huerta vs. Christian Holley (lättvikt)
Ana Julaton vs. Irina Mazepa (flugvikt)
Herbert Burns vs. Hiroshige Tanaka (fjädervikt)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer