Nyhet

Video: Följ Wanderlei Silvas varje steg och upptåg på UFC Fan Expo

Wanderlei Silva (35-12-2 MMA, 4-5 UFC) besökte UFC Fan Expo i Las Vegas och gjorde ingen besviken, varken fans, kollegor eller goda vänner. Silva träffar bland andra Mauricio ”Shogun” Rua och Lyoto Machida som han gratulerar till en bra match (Lyoto Machida utmanade Chris Weidman om UFC bältet i middleweight men förlorade på enat domslut).

Wanderlei Silva (35-12-2 MMA, 4-5 UFC) besökte UFC Fan Expo i Las Vegas och gjorde ingen besviken, varken fans, kollegor eller goda vänner.

Silva träffar bland andra Mauricio ”Shogun” Rua och Lyoto Machida som han gratulerar till en bra match (Lyoto Machida utmanade Chris Weidman om UFC bältet i middleweight men förlorade på enat domslut).

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer