Nyhet

Gina Carano skriver äntligen på för UFC?

Det verkar som att UFC med Dana White och Lorenzo Fertitta i spetsen åker till Los Angeles för att återuppta de strandade förhandlingarna med Gina ”Conviction” Carano (7-1 MMA). Målet? Få henne att äntligen skriva på ett UFC-avtal.

Bara kort tid efter att Holly Holm signades för UFC gick Dana White ut med att han tillsammans med Lorenzo Fertitta beger sig till Los Angeles under de närmsta dagarna för att få till ett avtal även med Gina Carano.

Dana White:

”En klar, en kvar. Jag har möte med Gina nästa vecka och ska få till det här avtalet nu. Nästa vecka. Det är bara en fråga om att jag och Lorenzo ska hoppa på ett plan till Los Angeles, träffa Gina och hennes advokat och få till det här avtalet.”

Carano har inte fightats på annat sätt än på filmduken på över fyra år. Senast hon gick match var mot Cristiane ”Cyborg” Justino på Strikeforce 2009. Den striden gick Cyborg vinnande ur via TKO i slutet på rond 1.

Det sägs också att Carano haft det tufft att komma ner till Featherweight och nu ska hon i så fall, liksom Cyborg, ner ytterligare en viktklass, till bantamweight.

Å andra sidan har Rousey sagt att hon gärna går upp till featherweight för att möta Carano som är den fighter som från allra första början väckte Rouseys intresse för MMA.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer