Nyhet

Video: Ray Longo menar att Chris Weidman kan knocka vem som helst i viktklassen

Ray Longo, Chris Weidmans coach, är mycket nöjd med Wedimans striking. I videon berättar Longo bland annat om hur lätt Weidman alltid haft för att ta till sig undervisning och att deras gameplan inför mötet med Lyoto Machida på UFC 175 var att inte ge honom något utrymme.

Ray Longo är huvudansvarig för Weidmans stående fighting, han var väldigt nöjd med Weidmans prestation på UFC 175 och han säger att Weidman kan knocka vem som helst i viktklassen.

I matchen mot Machida höll Weidman ett högt tryck, han skar av matchytan för Machida och mixade sin striking med nedtagningar. Även om Machida gjorde vad han kunde i slutet på matchen så höll Weidman ett grepp om matchen och vann på enhälligt domslut.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer