Nyhet

George St. Pierre vill ha tuffare dopingtester enligt olympisk modell

Den senaste i raden att uttala sig om dopingskandalerna kring UFC är den forne mästaren George St. Pierre. Han menar att om sporten skall växa så krävs det tuffare tester. Läs vad han har att säga.

UFC har i kölvattnet av alla dopingskandaler den senaste tiden bestämt sig för att ta i med hårdhandskarna. GSP som inte bestämt sig för om han vill tävla aktivt igen har tidigare uttalat sig kring att han är för ökade tester. I en intervju med Inside MMA i veckan uttalade han sig kring att dopingtesterna kring sporten borde vara mer enligt olympisk modell;

”De behöver göra testerna mer enligt en olympisk modell – en oberoende organisation som inte har någon koppling till pengarna. Det enda jag vill är att höja sporten till en ny nivå. Om man vill att den ska växa runt om i världen så är det nästa steg.”

Se hela intervjun i videon ovan.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer