Nyhet

Efter kontroversiell förlust är Ross Pearson bokad för nästa match

Vi har tidigare rapporterat om Ross Pearsons kontroversiella förlust mot Diego Sanchez på UFC Fight Night i Albuquerque i juni. Till och med Dana White var upprörd över domarsiffrorna och gav Pearson en vinstbonus på $30,000 som plåster på såren. Nu är Pearson redan bokad för nästa match.

Michael Johnson var tvungen att dra sig ur titelmatchen mot Josh Thomson som var main event på UFC on FOX 12 den 26 juli i San Jose, Kalifornien. Bobby Green tog snabbt Johnsons plats men det lämnade Greens ursprungliga motståndare, Abel Trujillo, utan mostånd. UFC åtgärdade det problemet snabbt genom att värva Ross ”The Real Deal” Pearson till fightcardet.

Pearson (15-7-1 MMA, 7-4-1 UFC) kommer som sagt precis från en förlust mot Diego Sanchez men resultatet, delat domslut till Sanchezs favör, var kontroversiellt. Bland annat så sänkte Pearson Sanchez i andra ronden men trots det så vann Sanchez även den ronden. Pearson överklagade domslutet hos New Mexico Athletic Commission efter matchen men det är inte sannolikt att domslutet ändras.

Abel ”Killa” Trujillo (12-5-1 MMA, 3-2-1 UFC) har vunnit sina två senaste matcher och är på jakt efter en titelmatch.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer