Nyhet

Video: Martin ”Hitman” Kampmann framgångsrik i poker

Som fightermag rapporterat om tidigare så har Martin Kampmann (20-7 MMA, 11-5 UFC) tagit en paus från fightingen och just nu spelar han poker, med framgång.

Martin Kampmann gick sin senaste match i UFC på UFC Fight Night ”Kampmann vs Condit” den 28 augusti 2013. En match han förlorade på TKO en minut in i fjärde ronden. Han tog ett uppehåll efter den matchen och just nu pysslar ”Hitman” med lite av varje.

Man kunde se honom i Urijah Fabers hörna på UFC 175 i helgen som gick, Kampmann coachar och utvecklar sitt eget system för att kunna förmedla all sin kunskap i striking och grappling hos bland andra Alpha Male i Sacramento. Kampmann har tillfälligt tränaransvaret där istället för Duane ”Bang” Ludwig.

Sist men inte minst spelar Kampmann poker. För inte så länge sedan vann Kampmann en pokerturnering i Reno och en vinstcheck på $50,000. Nu spelar han i World Series of Poker (WSOP). I klippet berättar Kampmann om hur det är att spela poker och att det finns likheter mellan poker och fighting.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer