Nyhet

Poster för Glory 18 läckt

De senaste dagarna har postern för Glory 18 läckt och cirkulerat på de sociala medierna. Folk är förväntansfulla och ivriga att få veta vilka som kommer delta på galan och när den kommer ske. Postern kanske kan ge lite ledtrådar.

På postern kan man se datumet 9 augusti. Man kan även se contendern Robin Van Roosmalen och titelhållaren Davit Kiria på ett sätt som indikerar en titelmatch dem emellan. Glory uppger att datumet på postern var preliminärt och att det riktiga datumet inte står med. De har dock varken bekräftat eler dementerat titelmatchen. De två möttes senast i lättviktsturnerningen på Glory 12 i New York där de gick en intensiv trerondare där Roosmalen vann på domslut.

I videon kan man se den första fighten mellan Kiria och Roosmalen.

Poster:

glory18

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer