Nyhet

TUF 20: Slagsmål redan första dagen

Det råder ingen tvivel om att det förekommer dramatik i UFCs nya säsong av ’The Ultimate Fighters 20’. 16 av MMAns bästa kvinnliga strawweight tävlar om en UFC titel och det är hög rivalitet bland kvinnorna.

Dana White är dock mycket positiv till den nya säsongen av TUF 20:

”Jag är väldigt glad, det liknar inte något vi tidigare gjort. Vi har de 16 bästa kvinnorna i världen i deras viktklass (115 pound = 52,163 kg) och vi kommer kröna en ny mästarinna i slutet av säsongen. Det är spännande, det är nytt. Redan första dagen av inspelningen hände det incidenter. Hälften av dem gillar inte ens varandra, det kommer bli en mycket intressant säsong.”

Det har redan förekommit dramatik, vilket inte är helt förvånandet då det finns en hel del historia mellan ett antal av kvinnorna. En av de inblandade var Felice Herring, det ryktas att hon till och med sparkades från serien, något White förnekar:

”Jag skulle inte säga att hon nästan kastades ut, men ett slagsmål bröt ut redan första dagen.”

Då kvinnorna i serien tvingas handskas med varandra dagligen har det redan byggts upp fientlighet och konkurrens. Denna säsong förväntas bli mer underhållande än vad vi tidigare sett. Serien börjar sändas på Fox Sports 1 den 10 september.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer