Nyhet

Jens Pulver går i pension

Det är inte bara BJ Penn som har pensionerat sig efter den gångna helgen. Nu säger även Jens Pulver att han beslutat sig för att hänga upp handskarna för gott.

Den 39-åriga veteranen Pulver har hunnit gå 46 matcher, varav 27 vinster och 19 förluster och även han, likt BJ Penn, har haft UFC-bältet i lättvikt. Pulver mötte senast svenske Usama Aziz på Superior Challenge 9 i Göteborg i november 2013 där han förlorade på domslut. Pulver gick sin första professionella MMA-match 1999 och har bland annat mött BJ Penn två gånger och fightats i organisationer som UFC, WEC, Pride och ONE FC.

Angående vad Pulver ska göra efter att han har pensionerat så nämner han i en intervju att han kommer att arbeta på andra sätt med MMA. Bland annat som tränare och som kommentator;

”Jag har två killar jag har börjat coacha och jag tycker det är riktigt roligt. Jag är tillbaka i Iowa, jag tränar med det gamla Miletich-campet och jag kommer att bli tränare här.”

”Jag vill kommentera. Jag fick köra Cage Warriors och jag kommer göra det igen i Irland i augusti. Jag älskar att kommentera.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer