Nyhet

Dana White om Chael Sonnen: ”Han ligger lågt nu”

Chael Sonnen (28-14 MMA, 7-7 UFC) skulle gått match på UFC 175. Han skulle mött Vitor Belfort men sedan ett andra dopingtest ånyo visat otillåtna preparat (HGH och EPO) i Sonnens system så blev det inget med det och han sparkades också från sina uppdrag för FOX Sports. Sonnen har sedan dess legat lågt men frågorna är fortfarande många.

När Dana White efter UFC 175 fick frågor om Sonnen svarade White att Sonnen håller sig utanför rampljuset just nu.

”Han ligger lågt nu. Han har bett om ursäkt och han kommer att leva sitt liv och göra det han gör i Oregon. Jag frågade honom om han hade några pengar och då svarade han ”jag har varenda dollar du någonsin gett mig”. Jag sade då att det är ju bra, det är nämligen mycket pengar.”

Sonnen är dock fortfarande under kontrakt med UFC vilket White också bekräftade, så Sonnen kommer inte dyka upp i någon annan organisation den närmsta tiden.

Det är inte sannolikt att Sonnen är borta från MMA scenen i all evighet men just nu verkar alla inblandade tycka det är bra att han håller låg profil.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer