Nyhet

Antonio ”Bigfoot” Silva angående Josh ”The Warmaster” Barnett: ”Han är rädd för mig.”

”Bigfoot” Silva (18-5) och Josh ”The Warmaster” Barnett (33-7) håller inte igen på orden. Barnett har tidigare uppgett att han ogillar Silva men inte tänker vara en språngbräda för Silvas karriär. Nu säger Silva att Barnett är rädd.

”Allt han säger är bara ursäkter. Han är helt enkelt rädd för att slåss med mig. Om en fighter går ut i media att han vill fightas med mig så pratar jag med Joe Silva (UFCs matchmaker) och frågar efter fighten. Det är så vi gör där jag kommer ifrån.”

Silvas kampanj för att få till en fight mot Barnett fortsätter men Barnett verkar inte vara speciellt intresserad och har uppgett följande i ett tidigare uttalande;

”För mig handlar det om att jag inte vill göra något för Silva. Jag gillar inte honom och jag gillar inte hans sätt att förhålla sig till sin tid i Strikeforce och vad han höll på med där. Jag har aldrig ens pratat om den här killen. Han har orsakat all den här uppståndelsen och mitt svar till honom är att han kan dra, jag kommer inte hjälpa honom på något sätt, inte ens genom att låta honom få en förlust mot mig och få betalt för det.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer