Nyhet

Cristiane Justino om Ronda Rousey: Det enda hon har är sin armbar

Cristiane “Cyborg” Justino (12-1), som just nu innehar Invicta FCs Featherweigth Titel, vill helst vara den som besegrar Rousey men hoppas ändå på Alexis Davis som nästa helg utmanar Rousey om UFCs bantamweight titel på UFC 175 i Las Vegas.

Även om Cyborg inte än löser bantamweight (135 lbs) så ser hon en match mot Rousey framför sig. På lördag kommer hon oavsett att heja på utmanaren Davis:

“Jag tycker att Davis har ett bra markgame, jag känner dem som tränar henne. Hon behöver jobba mer på sitt försvar mot nedtagningar och mot armbars, vilket är det enda som Ronda har. Den bästa planen för Alexis vore att hålla matchen stående. Alla vet nämligen var Ronda kommer göra. Det enda hon har är sin armbar, och tjejerna låter alltid henne få den. Jag kommer supporta Alexis, jag vill att hon ska göra en bra match, det är en grym möjlighet för henne. Jag vill egentligen vara den som får tyst på Ronda men jag vill också att Alexis skall prestera bra på lördag.”

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer