Nyhet

Anderson Silva vill inte gå returmatch mot Chris Weidman

Anderson ”The Spider” Silva (33-6) vet fortfarande inte när han är redo för en comeback i oktagonen efter att ha brutit sitt vänstra ben under matchen mot Chris ”All-American” Weidman (11-0) på UFC 168.

Silva säger att det inte är säkert för honom att fightas i dagsläget, men hoppas på en comeback 2015. Han säger sig då vara öppen för en eventuell match mot Nick Diaz (26-9) då han tror att det är en match fansen gärna skulle vilja se.

Silva säger;

”Om alla tycker att det är en bra match, vad kan jag säga? Jag tror också att det kan vara det”

Däremot så är Silva inte intresserad av att gå en tredje match mot mellanvikt mästaren Weidman.

”En returmatch mot Weidman tillhör inte min plan. Han har redan slagit mig två gånger, alla såg det. ”

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer