Nyhet

Nicholas Musoke lämnar Allstars

Nicolas ”Nico” Musoke gick co-main event på UFC Fight Night i San Antonio natten till söndag svensk tid, men presterade inte på toppen av sin förmåga och förlorade på domslut.

Musoke som dominerade rond ett såg märkbart trött ut i rond två och tre. Kanske störde det förberedelserna med ett uppbrott från Allstars mitt under campet. Musoke berättar för Sportbladet om anledningen till uppbrottet:

Jag har brutit med Allstars. Jag tillhör inte det teamet längre. Vi kom inte överens om vissa grundläggande saker. De kör sitt och jag kör mitt.

Förre tränaren Andreas Michael berättar:

Beslutet att gå skilda vägar var ömsesidigt och det finns inget ont blod mellan Nico eller Allstars. Det är inget tjafs, inget bråk, inget sådant som ligger bakom det här. Det är som vilken affärsuppgörelse som helst.

Musoke som nu tränar i Rinkeby har även brutit med Mano Management. Frågan är vad han tar sig för nu, kanske beger han sig till USA för träning. Det hade varit ganska naturligt med tanke på hans utveckling och var han befinner sig i karriären.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer