Nyhet

Stephens räknar med att dominera men Swanson ”har mött bättre”

På lördag går UFC Fight Night 44 i San Antonio. Main event är Cub Swanson (20-5) vs. Jeremy Stephens (23-9) där de slåss om contenderplatsen. Stephens nämner i en intervju att han räknar med att vinna. Swanson är dock inte lika övertygad om det.

Stephens som har gått ner till UFCs fjäderviktsdivision efter en förluststreak i lättvikt har vunnit sina tre senaste matcher och säger följande;

”Jag tror att jag kan dominera över honom på alla plan. Jag känner att jag är den bättre MMA-fightern, jag behöver bara bevisa det. Jag känner att jag kan anpassa mig till vem som helst i viktklassen. Jag är stark, snabb och explosiv och jag tror jag skulle kunna ta bältet.”

Swanson är dock skeptisk och säger följande i en intervju med Sherdog;

”Jag tror att han slår hårt, det är inget snack. Men jag är inte lätt att träffa. Det spelar ingen roll om jag TKO:ar eller knockar mina motståndare, en vinst är en vinst, och jag tror jag har mött bättre motståndare. Jag tränar för två ronder för det är allt jag behöver för att vinna. Det är dags för mig att slåss om titeln.”

Han har vunnit sina 5 senaste matcher varav endast en är på domslut och resten var har varit på KO/TKO. Co-main event på galan är svenske up-and-comer:n Nico Musoke vs. Kelvin Gastelum.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer