Nyhet

Saulo Ribeiro, Vinny Magalhaes, Keenan Cornelius med flera klara för Metamoris 4

Ytterligare tre match-ups har annonserats ut för Metamoris 4 som ska äga rum i Los Angeles den 9:e augusti.

Fightermag har tidigare rapporterat om matchen Chael Sonnen vs. Andre Galvao som är galans main event, samt om matchen Dean Lister vs. Josh Barnett. Nu är tre nya matchningar släppta:

Saulo Ribeiro vs. Comprido Medeiros

Keenan Cornelius vs. Vinny Magalhaes

Kit Dale vs. Garry Tonon

Metamoris initiativtagare Ralek Grace har uttalat sig kring matchen mellan Sonnen och Galvao och menar att han tycker att en no-gi match mot Galvao är perfekt för en fighter som Sonnen:

”Det är en stor drabbning mellan olika stilar i den matchen. Chael är speciell, sättet han för sig kring sina matcher och all kontrovers kring honom och hela hans stil. Jag tror , bortsett från det, att sättet han fightas på där han plötsligt lyckas få till något, kan överraska många. Den typen av energi uppskattar jag verkligen. Jag tror det kan bli en cool grej.”

Ralek tillägger, relaterat till Sonnens dopingtest, att han inte tror att steroider skulle hjälpa en fighter i den typen av tävling Metamoris är. Han beskriver sitt tankesättet hnär det kommer till grappling så här:

”Det spelar ingen roll hur stark du är, det spelar ingen roll vad du tar veckan före. Det finns alltid en möjlighet att någon har bättre teknik, bättre timing eller en bättre känsla för att dra nytta av någon annans misstag. Jag tror i alla fall att det är så.”

Videon är en highlight från Metamoris 3

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer