Mario Sperry: ”Alexander Gustafsson hade sin chans i första matchen”

Mario ”Zen Machine” Sperry (13-4) pratar om varför det har gått sämre för brasilianska fighters de senaste åren, vem som kan slå Jon ”Bones” Jones med mera.

Enligt Sperry har Jones nu lärt sig av sina misstag och anpassat sig och the Zen Machine tror att det blir svårt för Gustafsson i returmötet. Den han tror har en god chans att slå Jones är Daniel Cormier.

Sperry pratar också om sin egen karriär som inte är slut ännu trots att han närmar sig femtio och ser sig som pensionerad. Även om Sperry inte har gått någon MMA match sedan 2007 så går han fortfarande grapplingmatcher. Han gick bland annat en superfight mot Fabio Gurgel på ADCC i Peking hösten 2013.

Härnäst skall Sperry möta sin gamle team kamrat Ricardo Liborio i september 2015. Liborio var tillsammans med Sperry en av en av grundarna till Brazilian Top Team och startade senare det oerhört framgångsrika American Top Team tillsammans med Dan Lambert.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer