Nyhet

Dana White kan inte förlåta Paul Daley

Dana White har svårt att förlåta Paul Daley för vad han gjorde i matchen mot Josh Koscheck trots att britten bett om ursäkt och nu vill tillbaka till UFC.

Paul Daley hade ett bra matchfacit på UFC och radade upp vinsterna en efter en, bland annat hade han en KO-vinst mot Martin Kampmann. Det gick så bra för Daley att han fick gå en titeleliminationsmatch mot Josh Koscheck. Vinnaren skulle få gå om titeln mot GSP.

Josh Koscheck kontrollerade och styrde matchen och Daley fick aldrig utrymme för sina fina stående tekniker. Det resulterade i att Daley som var frustrerad slog till Koscheck efter att matchklockan hade gått. Reaktionerna lät sig inte vänta. Dana White sa att det han hade gjort var oförlåtligt och att han aldrig skulle få fightas i UFC igen.

I Just Can’t Forgive Paul Daley For What He Did

Trots att det gått över fyra år så ser White på situationen oförändrat. Daley har velat komma tillbaka till organisationen efter att ha tävlat på många olika galor världen över.

“He (Paul Daley) obviously wants to be back. I just have a hard time with it. Since we’ve been here, and as far as I know in UFC history, no fighter has ever punched another fighter in the face when a fight was over. I just can’t forgive that.”

Tror du att Daley någonsin kommer tillbaka till UFC? Eller kommer Dana Whites beslut stå fast?

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer