Video inför Andy Ristie vs. Ky Hollenbeck på Glory 17 Los Angeles

Andy ”The Machine” Ristie kommer att möta Ky Hollenbeck om contenderplatsen på Glory 17 i Los Angeles på lördag.

För att vinna bältet knockade Ristie både Giorgio Petrosyan och Robin Van Roosmalen på samma kväll under på Glory 12 New York. Båda dessa herrar tillhör det absoluta toppskiktet i divisionen. Därefter förlorade Ristie bältet i en 5-rondare mot Davit Kiria på Glory 14 i Zagreb efter att Kiria på rent Rocky-manér återvänt efter en knockdown och knockat Ristie i sista ronden. Ristie är såklart väldigt angelägen om att kämpa sig tillbaka till bältet där Ky Hollenbeck står i vägen. Hollenbeck är en av USA:s största prospects i viktklassen vilket bäddar för en publikfriande fight.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer