Nyhet

Alexander Gustafsson får en egen Monster Truck

Alexander Gustafsson är het just nu och när Monster Jam intar Friends Arena den 8 november har Gustafsson fått en monstertruck uppkallad efter sig ”The Mauler Monster Jam truck”.

Monster Jam har inlett ett samarbete med Alexander ”The Mauler” Gustafsson som bland annat innefattar ”The Mauler Monster Jam truck” – en ny monstertruck med UFC-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafssons fightingface på karossen. Den är ingen mindre än vår svenske Nascarförare Alx Danielsson som kör monstertrucken när Monster Jams världsturné når Stockholm och Friends Arena den 8 november.

– Det här är extremt coolt! Jag är ett stort fan av Monster Jam så möjligheten att få en egen monstertruck kunde jag helt enkelt inte tacka nej till. Det är en ära och jag är peppad att se monstertrucken på plats den 8 november när den manglar allt som står i vägen, säger Alexander Gustafsson om samarbetet.

Alexander Gustafsson kommer även att delta på Monster Jam pre-show Pit Party och välkomna publiken till Monster Jam show senare på dagen den 8 november.

– Alexander har blivit en sportikon här i Sverige och är den perfekta varumärkesambassadören för vår show. Detta är första gången någonsin som vi placerar en enskild person på en av våra truckar i en internationell show, så vi kommer att skriva Monster Jam-historia i Stockholm, säger Magnus Danielsson, chef för International Motorsports hos Feld Entertainment.

Feld Motor Sports presenterar även den svenske racerföraren Alx Danielsson som den officiella föraren för The Mauler Monster Jam truck. Danielsson har vunnit World Series 2006 och har varit testförare åt Formel-1-stallet ING Renault F1. Han tävlar för tillfället i USA i NASCAR såväl som i svenska V8 Thunder Car Series. Danielsson har tidigare erfarenhet av Monster Jam då han körde The Inferno Monster Jam truck i Stockholm 2005 och vann tävlingen.

Alexander Gustafsson och The Mauler Monster Jam truck kommer även att synas på TV4:s ”Sommarkrysset” på Gröna Lund på midsommardagen, lördagen den 21 juni.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer