Nyhet

Muay Thai instruktörerna klara för MMA Academy

Nu börjar sommarens muay thai-läger på MMA-academy ta form. Flera intressanta instruktörer är klara.

— Vår tanke är att för thai-lägret sätta ihop ett instruktörsteam med en kombination av just aktiva topp-fighters och erkända tränare. Sanny representerar instruktörsteamets ungdom och det stora framtidshoppet inom svensk muay thai. Dan representerar år av erfarenhet och kunnande, säger en av arrangörerna Linus Blom till Fightermag.se.

Sanny-Dahlbeck

Sanny Dahlbeck som instruktör

— Sanny ses som Sveriges stora framtidshopp på den internationella thaiboxningsscenen. Med sin kyla i ringen, rutin och magiskt vackra teknik kommer blott 22-årige Sanny Dahlbeck förhoppningsvis frälsa sina klasser på lägret med ny inspiration och glädje och lära ut hur han som aktiv toppfighter tänker taktiskt under match och vad han har för tips för att bli bättre ringen.

Dan-Karlsson

Erfaren men okänd huvudinstruktör

— Dan är i våra ögon tyvärr sorgligt okänd även i thai-kretsar, men han hör utan tvekan till de mest tekniskt kunniga, pedagogiska och engagerade instruktörer vi haft på våra läger. Med sin bakgrund på klassiska VBC som Jörgen Kruths sidekick under många år och som ansvarig för muay thai-förbundets talanggrupp, finns det massor av erfarenhet att ösa ur. Därför har vi bjudit in Dan att vara en av Muay Thai Summer Camp 2014:s huvudinstruktörer i år. Flera av tidigare års deltagare kommer tillbaka för just Dans skull – det säger en del om hans storhet som instruktör.

Madde-vall-2

Utöver Dan Karlsson och Sanny Dahlbeck kommer två av Sveriges främsta instruktörer och utövare, Jocke Karsson och Madeleine Vall instruera på MMA Academy.

Följande instruktörer är klara för MMA Academy:

Dan Karlsson
Sanny Dahlbeck
Madeleine Vall
Jocke Karlson

Mer info om muay thai på MMA Academy hittar du här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer