Nyhet

Rykte: Rampage ska möta Roy Jones Jr i slutet av året

Ryktas att Quinton “Rampage” Jackson ska möta boxnings-legenden Roy Jones Jr i slutet av detta år.

I sin deal med Bellator och Viacom bad Quinton ”Rampage” Jackson, 32-11-0 om att få gå några proffsboxnings matcher. Enligt rykten planerar Viacom att använda de för att utmana UFC 168 genom att arrangera en PPV samma dag som kommer ha en boxningsmatch mellan Rampage Jackson och boxningslegenden Roy Jones Jr, 56-8-0 som main-event.

Uppgifterna kommer från källor nära evenemanget till MMAjunkie. Samtidigt har Rampage börjat jobba för TNA Impact Wrestling, vilket också var en del av dealen med Viacom. Men inget är helt bokat, enligt källorna ska dock mer uppgifter presenteras på Bellator 97 som går av stapeln 31:a juli.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer