Nyhet

I kväll går Badou Jack match

I kväll går Badou Jack sin tuffaste match i karriären.

Svenska super mellanvikt boxaren Badou Jack, 14(10 KO)-0-0 går i kväll troligen sin tuffaste match hittills. Matchen kommer vara co main-event på en gala i Las Vegas. Farah Ennis, 21(12 KO)-1-0 står för motståndet.

Badou Jack kommer senast från en stark KO seger mot Michael Gbenga, 16(16 KO)-8-0. Jack kommer i kväll gå sin första match över tio ronder efter gått fyra raka åtta-rondersmatcher. Motståndaren Ennis har gått 5 matcher som varit på 10 eller 12 ronder. Största meriten för Ennis är att han vunnit NABF titeln i super mellanvikt. En titel han dock tappade utan att försvara den. Enda förlusten för Ennis kom mot Alexander Johnson, 13-1-0 på majoritets domslut.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer