Nyhet

Holly Holm börjar MMA-satsningen i kväll

Tidigare världsmästaren i boxning börjar i kväll sin satsning på MMA.

I kväll på Legacy FC 21 kommer tidigare IBA/WBF världsmästarinnan i boxning Holly Holm, 3-0-0 MMA, 33-2-3 boxning starta en mer seris satsning på MMA. Tidigare har Holm bara gått MMA-matcher när hon känt för de. Senast var de på Bellator 91 när hon besegrade Katie Merrill via TKO i andra ronden. Holm har förutom boxning och erfarenheter från thaiboxningen vilket visar sig i tidigare MMA matcher för Holm som bland annat vann sin proffs-MMA debut via TKO via bensparkar.

Nu i Legacy börjar Holm satsning mot Allanna Jones, 2-2-0 som i sin senaste match förlorade via submission mot Fallon Fox. Jones samtliga förluster har kommit via submission. Precis som Holm verkar Jones vara bättre på fötterna. Men tveksamt om hon är på Holms nivå dock. Kommer bli intressant att följa 31-årige Holly Holm i hennes MMA-satsning.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer