Nyhet

Jon Jones antyder på match snart

Den regerande mästaren i lätt tungvikt Jon Jones (18-1-0) antydde på Twitter i går att ett datum för hans nästa match snart kommer att släppas. Det satte självklart igång ryktena om vem som skulle kunna bli hans nästa motståndare. Vår egen Alexander Gustafsson (15-1-0) är en av de som skulle kunna vara aktuell. Alexander Gustafsson har själv …

Den regerande mästaren i lätt tungvikt Jon Jones (18-1-0) antydde på Twitter i går att ett datum för hans nästa match snart kommer att släppas.

JonesTweet1

Det satte självklart igång ryktena om vem som skulle kunna bli hans nästa motståndare. Vår egen Alexander Gustafsson (15-1-0) är en av de som skulle kunna vara aktuell. Alexander Gustafsson har själv gått ut och bett om att få möta mästaren.

Tidigare i veckan gick Bones ut med att han hade velat möta Gustafsson i oktober. Vi följer detta med stort intresse och och hoppas att vi inom kort ska kunna presentera den förste svensken i en titelmatch i UFC.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer