Nyhet

MMA Academy sponsrar svenska proffs och amatöreliten i MMA, shootfighting, muay thai och kickboxning

Inom ett par veckor (26-30 juni) går MMA Academys sommarläger i MMA och muay thai av stapeln för 5:e sommaren i rad. Gruppnivåer erbjuds för såväl nybörjare som elit, och bland instruktörerna återfinns en stor del av landets absolut främsta fighters och coacher, bland annat Alexander Gustafsson, Joakim Engberg, Jörgen Kruth, Madeleine Vall, Larry Lindwall, …

Inom ett par veckor (26-30 juni) går MMA Academys sommarläger i MMA och muay thai av stapeln för 5:e sommaren i rad. Gruppnivåer erbjuds för såväl nybörjare som elit, och bland instruktörerna återfinns en stor del av landets absolut främsta fighters och coacher, bland annat Alexander Gustafsson, Joakim Engberg, Jörgen Kruth, Madeleine Vall, Larry Lindwall, Waldo Zapata och Andreas Michael.
Nu har MMA Academy bestämt sig för att även sponsra svenska amatöreliten i MMA, shootfighting, muay thai och kickboxning.
– Redan från dag ett var vår ambition att alla, oavsett erfarenhet och klubbtillhörighet, skulle känna sig välkomna. Vi ville skapa ett läger där alla klubbar kunde samsas, träna med och lära sig av varandra, och det har resulterat i att vi under årens lopp har haft deltagare från över 100 klubbar runt om i landet, säger Linus Blom som är en av lägerarrangörerna. Han fortsätter:
– Tidigare under våren försökte vi även få till stånd samarbeten med de olika riksförbunden inom muay thai, MMA och kickboxning för att erbjuda deras elitfighters mycket kraftigt rabatterade sponsplatser på lägret så att de kan få inspiration från andra instruktörer än de man tränar med till vardags, något flera av våra instruktörer under årens lopp har framhållit som en stor fördel med vårt läger. Intresset var dock tyvärr tämligen ljumt från förbundens sida, så nu går vi ut så här istället.
– Vi erbjuder härmed alla som hör till amatöreliten, eller gått minst en proffsmatch, inom shootfighting, MMA, muay thai eller kickboxning 40% rakt av på lägeravgiften, som ett sätt att bidra till att svensk fighting tar ännu ett steg framåt. Förhoppningen är att ge dessa stenhårt satsande, dedikerade och engagerade idrottsmän och -kvinnor möjlighet att inte bara få en fantastisk sommarvecka, utan även att få utvecklas och träna med andra fighters och instruktörer än de som man tränar med varje dag hemma på klubben. Dessutom finns ju möjligheten till privatpass med flera av lägrets instruktörer, om man vill finslipa på vissa saker.
Det som krävs för att man ska platsa är att man antingen tillhör något av dessa förbunds landslag eller talanggrupper, alternativt att man är minst topp-5-rankad i sin viktklass i Sverige, exempelvis i SSL eller motsvarande. Eller har gått minst en proffsmatch i MMA, thai-boxning, K-1 eller liknande. Sedan anger man rabattkoden ”Sverige-elit” när man anmäler sig på MMA Academys hemsida på www.MMAacademy.se.
För alla som inte är Sverige-elit finns det också platser kvar hela vägen ned till nybörjarnivå, uppger arrangörerna bakom MMA Academy. Läs mer om lägret, som går av stapeln 26-30 juni, på www.MMAacademy.se.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer