Kampsportsstjärnan omhäktad

Åklagarmyndigheten har omhäktat kampsportsstjärnan i ytterligare 14 dagar, då Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) har en för hög arbetsbelastning och ännu inte hunnit med att utföra den tekniska undersökningen. Dessutom anger man att man inte hunnit höra alla vittnen samt gå igenom materialet från övervakningskamerorna. Det nya datumet för att väcka åtal eller släppa kampsportsstjärnan fri …

Åklagarmyndigheten har omhäktat kampsportsstjärnan i ytterligare 14 dagar, då Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) har en för hög arbetsbelastning och ännu inte hunnit med att utföra den tekniska undersökningen. Dessutom anger man att man inte hunnit höra alla vittnen samt gå igenom materialet från övervakningskamerorna. Det nya datumet för att väcka åtal eller släppa kampsportsstjärnan fri är därmed den 25 juni. En rättegång ska ske en vecka efter att åtal har väckts. Således har kampsportsstjärnan suttit häktad sedan måndagen den 27 maj i väntan på att åtal ska väckas.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer