Lukashin Vs. Arutyunyan på Battle of Botnia 3 – Ice Rage

Det blir ett tredje möte mellan dessa två unga lovande thaiboxare på Battle of Botnia 3 – Ice Rage den 4 december i Umeå.

Pavel Lukashin är på stark frammarcsh inom svensk thaiboxning och med hjälp av en omutlig träningsmoral har han på kort tid klättrat sig högre och högre i rankingen. Han har en otrolig energi i ringen och den motståndare som inte kommer väl förberedd har en jobbig kväll framför sig.

Alexander Arutyunyan som tävlar för Slagskeppet har kommit snäppet längre i karriären och är nybliven Nordisk mästare i thaiboxning. Han är en explosiv fighter med flera KO som resultat och har ett starkt driv framåt. Arutyunyan besegrade redan som 16-åring dåvarande svenska mästaren Robin Ramne på KO. Arutyunyan har tidigare stått som segrare i båda deras möten men Lukashin är på uppgång och kommer ur en segersvit med två raka vinster på TKO. Oavsett hur matchen går står vi inför högklassig underhållning.

http://www.battleofbotnia.com/Det blir ett tredje möte mellan dessa två unga lovande thaiboxare på Battle of Botnia 3 – Ice Rage den 4 december i Umeå.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer