HILTI och Fryshuset startar gymnasieutbildning med inriktning på BJJ

HILTI och Fryshuset startar gymnasieutbildning med inriktning på Brasiliansk Jujutsu. Denna utbildning är till för dig som älskar att träna och tävla i Brasiliansk Jujutsu och samtidigt vill studera.

Syftet med utbildningen är att ge dig som idrottsman/kvinna de absolut bästa förutsättningar att utveckla dig inom ditt idrottsintresse och studier. Effektiv träningstid är minst fem timmar i veckan.Syftet är att förbättra dina praktiska färdigheter och fördjupa dina teoretiska kunskaper. Utbildningen ska också ta fram framtida ledare och/eller elitidrottare och innehåller därför kurser som domarutbildning, ledarutbildning och coachutbildning. Under utbildningen kommer även kända profiler (nationella/internationella) att hålla föreläsningar och träningspass.Med tanke på det stora antalet träningstillfällen och ett omfattande engagemang från våra idrottsledare kommer elever att ha de bästa förutsättningar för att både utvecklas som människor och idrottsmän/kvinnor.När det gäller den teoretiska delen kan sökanden välja mellan naturvetenskapliga programmet eller samhällsvetenskapliga programmet.Utbildningen innehåller teknik, fysisk och mental träning samt den allmänna grundkunskap som man behöver för att kunna utöva sin idrott eller hjälpa andra att göra det. Teknikträningen omfattar både grundläggande tekniker samt de tekniker som en utövare måste behärska för att lyckas på elitnivå. I utbildningen ingår även taktiska aspekter utifrån ett tävlings perspektivEn god grundfysik är ett måste i kampsportsträning för att minska risken för skador. Mental träning ger kännedom om hur känslor och psyke påverkar den egna prestationen.Träningarna kommer att bedrivas i Hilti´s träningslokaler samt Fryshusets egna lokaler.Utbildningen sker i samarbete med Hilti Brazilian Jujutsu.För mer information eller anmälan av intresse skicka ett mail till: anders@meenstream.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer