Svenska ITF Landslaget – EM 2005

I en artikelserie på fightermag.se kommer vi att presentera det svenska ITF-landslaget som skall representera Sverige på Europa Mästerskapen i ITF Taekwon-Do som går i Terracina, Italien den 22-24 april.

Det blir det 20:e Senior och det 11:e Junior Europeiska Mästerskapen som genomförs. Över femhundra tävlande kommer att delta från 28 länder.

Sverige har bland annat ett guld i herrarnas lagkamp att försvara från förra årets EM i Finland. Det finns också många intressanta namn i den svenska truppen som helt klart har medaljchans individuellt och om det blir riktigt bra kanske även får slåss för att bli europamästare.

Först ut i vår artikelserie är på damsidan Mimmi Oskarsson och på herrsidan Elias Fanni.

Läs mer om Europa Mästerskapen i Italien:

www.itfsweden.com

www.itfeurope.org

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer